Voetreflexologie

Voetreflexologie is geen geneeswijze. Het relaxeert en harmoniseert het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen. Door massage, druk en warmtetoevoer van de beoefenaar kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven. Wanneer blokkades zijn opgeheven of opgelost is het lichaam in staat zichzelf te genezen.

 

De energiedoorstroming is de basis van onze gezondheid. Ziekte is het gevolg van een blokkering van deze energiedoorstroming. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, handen en oren, de zogenaamde “reflexzones”. Massage van deze zones kan energieblokkeringen opheffen en aldus herstellen.

 

Reflexologie zou altijd heel rustgevend en aangenaam moeten aanvoelen. Het is de bedoeling stress en spanning weg te nemen. Heb je echter onderliggende gezondheidskwesties, dan kunnen deze als gevoelige zones op de voet worden ervaren. Reflexologen bewerken deze gevoelige zones om zo het evenwicht in het lichaam te herstellen en de bloedtoevoer naar de zones in nood te verbeteren.

 

Voetreflexologie kan samengaan met een relaxerende voetmassage. Door de voetmassage wordt het lichaam tot rust gebracht. De delen die door stress uit balans zijn geraakt, worden weer van voldoende bloed en energie voorzien. Doordat het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt, komen er afvalstoffen vrij die in onze organen vast zaten.

 

Een voetmassage is een echte weldaad.

Contact


Massagepraktijk
Marie-Therese Slager

Ridder Hoenstraat 32
6444 HH Brunssum

T: +31 (0) 610 34 51 60
E: mtslager@planet.nl