Stoelmassage

Deze massage is gebaseerd op de Japanse drukpuntmassage van rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd. De persoon die de massage ontvangt zit hiervoor op een ergonomische stoel.

 

De massage wordt gegeven over de kleren heen, duurt slechts een 20-tal minuten, maar de effecten zijn groot.

 

Geblokkeerde energiebanen kunnen weer vrij stromen. Door drukpunten te stimuleren worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen los gemaakt. De bloemsomloop wordt gestimuleerd waardoor spieren en organen beter worden voorzien van voedingsstoffen en zuurstof en afvalstoffen worden afgevoerd.

 

Een stoelmassage geeft een gevoel van welbevinden. Men voelt zich meteen fitter en helderder, heeft meer energie en men kan meteen weer aan de slag.

 

Voor wie is stoelmassage

 

Deze massage is ideaal voor mensen die onderhevig zijn aan veel stress en vele uren doorbrengen in eenzelfde houding. Vaak voorkomende klachten zijn: Rugpijn, een stijve nek, pijnlijke schouders, lusteloosheid, versnelde hartslag, slapeloosheid en hoofdpijn. Stoelmassage is dan ook een effectieve manier om ziekteverzuim door werkstress te voorkomen. Men gaat zich na enkele behandelingen fitter en energieker voelen en het ziekteverzuim door stressklachten gaat dalen.

Contact


Massagepraktijk
Marie-Therese Slager

Ridder Hoenstraat 32
6444 HH Brunssum

T: +31 (0) 610 34 51 60
E: mtslager@planet.nl