Hotstone massage

Dit is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren.

 

De hotstone massage verlicht spanningen en kan je nadien veel energie geven.

 

De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water.  Ze bevatten veel mineralen als ijzer en magnesium.

 

Net als kristal is basalt doortrokken van energetische en genezende krachten.

 

De thermodynamica, de combinatie van warmte en beweging maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt en vergroot het gevoel van welzijn en geborgenheid.

 

Wat doet een hotstone massage met je?           

 

De hotstone massage draagt hiermee bij aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

 

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling. Een hotstone massage wordt bij uitstek aangeraden bij aandoeningen als stress, spierproblemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, fibromyalgie en spijsverteringsproblemen.

Contact


Massagepraktijk
Marie-Therese Slager

Ridder Hoenstraat 32
6444 HH Brunssum

T: +31 (0) 610 34 51 60
E: mtslager@planet.nl