Kruidenstempelmassage

Dé originele Kruidenstempelmassage:
Kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels. Dit zijn bundeltjes gevuld met kruiden.  Het effect van de massage met de in olie gedrenkte, verwarmde kruidenbundels is overweldigend. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.
Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.
Deze massage is Oosters van oorsprong, doch aangepast aan de behoeften van de Westerse mens. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix in de stempels bestaat uit Europese kruiden met een helende werking. Homeopathie is ook gebaseerd op het effect van kruiden op lichaam en geest.

Werking:
De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De kruiden verzorgen de huid en de helende effecten van de warme kruiden dringen door tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, schadelijke stoffen in gespannen spieren af te voeren, brengt het lichaam tot rust, terwijl tegelijkertijd nieuwe energie vrijkomt.
Samenstelling:
De kruidenbuidels bestaan uit een mengsel van de volgende kruiden:
Gember, Lemongrass, Geelwortel, Kamfer, Basilicum, Citronella, Galangal, Patchouli, Tamarinde en Kaneel, met allen hun eigen specifieke werking.

Contact


Massagepraktijk
Marie-Therese Slager

Ridder Hoenstraat 32
6444 HH Brunssum

T: +31 (0) 610 34 51 60
E: mtslager@planet.nl